Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Tekstbureau MARBÈR


Tarieven

 Vast bedrag of per uur

U krijgt altijd vooraf een duidelijke offerte. We kunnen bijvoorbeeld vooraf een vast bedrag afspreken (voorcalculatie). Of een uurtarief en achteraf de uren in rekening brengen (nacalculatie). Afhankelijk van de opdracht zijn combinaties daarvan ook mogelijk.

Voorbeelden

Om een indicatie te geven: het standaarduurtarief is €90,- excl. BTW. Dit tarief kan variëren; voor een spoedopdracht geldt een hoger tarief, maar voor een grotere opdracht kan een lager tarief worden afgesproken. Voor kleinere opdrachten gelden vaste tarieven.

Abonnementskorting tot 15%

Als u de diensten van Tekstbureau Marbèr vaker wilt gebruiken, dan kunt u overwegen om een abonnement af te sluiten. Dat kan u tot 15% korting opleveren. Informeer naar de mogelijkheden.

Beperkt budget?

Bent u een vereniging of stichting met een beperkt budget? Tekstbureau Marbèr werkt een dag per maand tegen gereduceerd tarief voor ideële organisaties. Neem contact op voor meer informatie.